Gymnastik instruktører

I vores gymnastikforening har vi mange uddannede instruktører, som brænder for give dig en god oplevelse på sit hold. Du kan læse mere om hver enkelt instruktør, og du er altid velkommen til at kontakte ham/hende hvis du har spørgsmål omkring det hold du er interesseret i.

Dorrit Beattie ny

Dorrit Valentin Beattie

Dorrit er født i 1949. Har undervist siden 1992 i ST70 i Bevægelse og Afspænding. Er uddannet afspændingspædagog, dap. og har siden deltaget i kurser i regi af danske afspændingspædagoger, Gotved instituttet  og i DGI: bl.a. ryg, spændingshovedpine, stress, terapibold, elastikker. På holdet lægger jeg vægt på ledbevægelighed, stræk, styrketræning og selvfølgelig afspænding. Alle skal kunne være med – unge som ældre – på det plan man nu kan.

 

E-mail: dorrit.beattie@gmail.com

Tlf.: 24 83 93 30

Lucy Akillo Moli

Lucy Moli

Jeg er DGI uddannet Instruktør i Aerobic High/Low, Step Aerobic, Pilates og Piloxing. Jeg er også certificeret i Zumba og fitness dance. Jeg har været instruktør i mere end 15 år i ST70 gymnastikforening. Jeg elsker at træne og undervise om aftenen. Med mange års undervisningserfaring, underviser jeg også i andre gymnastikforeninger, både mænd og kvinder plus i Fitness centre.

Jeg er uddannet indenfor IT. Til dagligt arbejder jeg på Borgmesterens Afdeling i Fælles IT Og Digitalisering.

Mit mål er at give deltagerne positiv energi, effektiv træning, sjov og varierende træning, et smil på læben og ikke mindst sved på panden.

E-mail: lucydokol@gmail.dk
Tlf.: 28 99 24 16

Helle Rye Arndal

Helle er DGI uddannet instruktør i Aerobic High/low, Step, Indoor Cycling samt Certificeret Zumba instruktør. Hun har været instruktør i 27 år, underviser flere steder og har stor undervisningserfaring. Hun deltager årligt i kurser med seneste trends og tendenser indenfor alle former for træning, foredrag m.m. Helle brænder for træning, sund livsstil og giver med sin smittende energi deltagerne lyst til at yde og motiverer dem til mere.

E-mail: helle.arndal@hotmail.com
Tlf.: 23 81 49 95

Klaus Juul

Klaus er født 1982. Klaus er fra en familie, hvor der altid er blevet dyrket gymnastik og hvor man altid har været med i det frivillige idrætsarbejde i lokalsamfundet. Som ung har han været på gymnastikefterskole, og det er derfor helt naturligt for ham, efter selv at have stiftet familie med 3 børn, at fortsætte i samme ”gymnastik” fodspor. Klaus har været underviser på forskellige børnehold i Trige i 2 år og brænder for at give børnene en god oplevelse. Han har suppleret sin gymnastikviden på børneområdet med relevante kurser hos DGI.

E-mail: klausjuhljensen@gmail.com
Tlf.: 23 49 71 75

Lovisa Adalbjørnsdottir

Lovisa er født i 1976 og arbejder som sygeplejerske på Lungekirurgisk afsnit på AUH. Er uddannet fysiurgisk massør og interesserer sig for akupunktur.
Lovisa har altid interesseret sig for alle former for sport. Hun har spillet fodbold siden hun var 10 år og har for nyligt lagt fodboldstøvlerne på hylden. Lovisa er uddannet som DGI instruktør i Indoor cykling og fitness.
Lovisa brænder for at motivere andre til at bevæge sig og opleve fordelene ved at være aktiv i sin hverdag.

E-mail: lovisa76@visir.is
Tlf.: 22 83 76 12

Vicki Ellehage ny

Vicki Ellehage

Vicki er født i 1970, mor til 2 store piger og bor i Trige.
Vicki er uddannet aerobicinstruktør hos Fitness Sport, Aarhus tilbage i 1992. Indtil Vicki i 2003 gik på barsel med sit første barn har Vicki igennem 11 år undervist i Fitnesscentre og gymnastikforeninger i flere byer samt på aftenskole. Herudover har Vicki lavet en del opvisninger rundt omkring for bl.a. firmaer.
Vicki har siden 2015 privat danset Fitnessdans. Dans er Vicki’s helt store passion.
I 2019 kom Vicki tilbage til ST70 for igen at undervise. Vicki underviser i step, indoor cyckling og crossdance.
Vicki’s mission er at skabe god energi, godt med sved på panden og masser af danseglæde.

E-mail: vicki.ellehage@gmail.com
Tlf.: 25 84 26 50

Berit Angermair ny

Berit Angermair

Berit er født i 1973 og er bogholder ved AAKJAER Landindspektører i Aarhus.
Berit brænder for step og stram-op, som hun selv har dyrket de sidste 30 år.
Hun er ny instruktør i step-basis, og elsker den energi god musik og sjov træning giver, når man giver den gas.
Så kom og få rørt kroppen og sved på panden.

E-mail: beritj1@hotmail.com
Tlf.: 30 24 05 56

Rosa Montiel

Rosa er født og opvokset i Mexico og flyttede til USA, da hun var 20 år gammel. Hun har gjort byer som San Francisco og Seattle til sit hjem, og arbejdede som driftsleder for Hilton-hotellerne. Har rejst verden rundt og undervist i yoga siden 2013. Hendes oplevelser indenfor yoga, paranayama, reiki, madlavning og livet er enormt!
Da hun var 38 år gammel var Rosa desperat efter at finde en kur mod hendes kroniske rygsmerter, stress, overvægt og andre sundhedsmæssige problemer. Ved et tilfælde fandt hun yoga. Hendes første hold var i et opvarmet lokale – det var et 90 minutters Bikram hold. Først kunne hun ikke lide det, men hurtigt opdagede hun det gode, det gjorde for hende. Dette var begyndelsen på hendes lidenskab for at studere yoga, ernæring og holistisk medicin. I årenes løb har hun indset, at yoga er mere end praktiseringen af asana og har opdaget fordele og kræfter ved en konsekvent praksis både på og udenfor måtten. Ved flere lejligheder har hun været vidne til hvordan yoga har ledet hende gennem både turbulente og glade tider i sit liv. I en alder af 51 er hendes filosofi meget enkel – Rosa mener, at vi gennem yoga har mulighed for at træde ud af vores komfortzone og åbne vores hjerter, eliminere unødvendig lidelse og være i stand til at elske mere. Rosa underviser fra et sted med taknemmelighed og glæde. Hun opfordrer altid deltagerne til at skabe værdi for sig selv, finde deres egen vej til selvopdagelse, men uden at tage alt for alvorligt, så de kan nyde øjeblikket. Rosas mantra er ”livet handler om rejsen og ikke destinationen”. Hun er meget taknemmelig for at have æren og privilegiet ved at have studeret mange forskellige typer yoga med flere fantastiske lærere i forskellige dele af verden – dette inkluderer naturligvis elle hendes elever. ”På hvert hold jeg underviser er der altid et øjeblik, hvor eleverne styrer mig”.
Hendes rejser tog Rosa til Danmark for tre år siden, hvor hun giftede sig med sin danske soulmate, bosatte sig og startede Pacati Yoga.

e-mail: rosa@pacatiyoga.com
Tlf.: 50 38 35 26