Indoor Cycling

Du booker dig på spinningtimer sådan:

Trin 1:

Først trykker du på knappen “holdinfo-priser-tilmelding”, hvor du tilmelder dig Indoor Cycling. Det koster 0 kr. Knappen er blå og findes til højre her på siden og nederst på siden, hvis du tilgår denne hjemmeside på mobilen. 

Trin 2:

Når du har tilmeldt og oprettet dig i vores system vil du modtage en mail fra ST70 med brugernavn og kode.

Trin 3:

Derefter kan du booke dig på en time ad gangen ved at logge ind med det brugernavn og den adgangskode som du har modtaget på mail.

Du booker HER (du skal være logget ind for at booke en spinning-time. Login foregår øverst i højre hjørne af skærmen)

PRISER

Det koster 30 kr. pr. gang for en times spinning, 20 kr. for begynder spinning, 45 kr. for Puls & Styrke. Du kan booke timer helt op til timens start.

Hvis du booker dig til mere end 10 gange på 2 måneder er prisen 25 kr.!!! per gang. Du bliver opkrævet betaling hver anden måned pr. e-mail.

Evt. annullering af time skal foretages senest 12 timer før spinningstimens start. Herefter er tilmelding bindende.

Man kan vælge 2 forskellige niveauer samt en kombi med spinning og styrketræning.
Se under Indoor Cycling booking hvilke hold vi kan tilbyde

Fortsætter-spinning

Det vælger man, når man til dels kan de forskellige takter og kan klare/vil udfordres på stående intervaller på 4-6 min varighed. Kan tages både af erfarne og gode nybegyndere.

Begynder-spinning

Det vælger man, når man er ny, eller ikke vil udfordres for hårdt og måske har brug for hjælp til at indstille cykel. Stående intervaller på max. 1-2 min, men stadig med godt tempo og intervaller.

Puls & Styrke

1,5 times work out hvor vi træner både kondition og styrke. Første del består af 45 min. konditionstræning med indoor cycling. Her er der fokus på pulszoner, så et pulsur er en fordel, men kan også undværes. Anden del består af 45 min. cirkel træning på gulvet. Her er der udvalgte øvelser for hele kroppen. Vi arbejder 30-45 sek. og holder pause i 15 sek. Hver øvelse laves 2-3 gange. Udspænding er lagt ind sidst i programmet. 

Kontakt: